PDF Svenska English

Trustly

Ett familjärt mikrokosmos

Trustly är ett ungt, snabbväxande företag på den glödheta, internationella FinTech-scenen. Bara det senaste året har antalet anställda mer än fördubblats från 60 till 130.

Det nya kontoret manifesterar entusiasmen för innovation, stimulerar kreativitet och är en mötesplats för partners och kunder. Kontoret känns både elegant och socialt och underlättar digitala och fysiska möten. En hög professionell nivå samsas med avslappnande frukostar eller afterwork vid den kopparklädda baren. Miljön får medarbetarna att trivas och idéer att växa och ta form.

Inredningen är sober med lekfulla inslag. Grundpaletten är dämpad; grått, svart och koppar. Mötesrummen, delar av arbetsytorna och terrasserna utgör oaser med en starkare färgskala. Mörka stålrör i specialsnickerier och möbler kombineras med växtlighet, trä, glas och läder. Polerade och råa ytor blandas och är taktila inslag som ger karaktär. Möblernas funktion är högt prioriterad, materialen påkostade och intresset för design gör sig påmind i utformningen av specialmöbler, fotokonst och utvalda föremål.

Beställare
Trustly Group AB

Arkitekt
pS arkitektur

Ansvarig arkitekt
Peter Sahlin

Handläggande arkitekt
Lina Mezquida Forsnacke

Medverkande arkitekter
Pelle Beckman, Oliver Söderlund

Ljusdesigner
Beata Denton

Fotograf
Jason Strong

Kategori
Inredning