PDF Svenska English

Anticimex

Lively, green and rich in species

Anticimex is in a journey of change and has initiated a move of its brand – from an institution into a modern, vibrant and dynamic sales and service company with the industry’s best insurances and satisfied customers.
Anticimex wanted to create an office with soul, a meeting place that felt “we”. An inspiring place where you take pride in being, but also a place that feels a little like home. This is the feeling Anticimex want to mediate to the employees who are in the office every day, the colleagues around the country that come to visit and, of course, all other visitors.
The new office, with its architecture and interior, clarifies and strengthens the brand. Together with the customer, we have consistently chosen shapes and materials that can directly be linked to the business. From carpets, lamps and furniture to wallpaper and foiling. Here are classic ergonomic workstations, comfortable rest areas, a relaxing “fun-room”, a training hall to improve themselves in, and a children’s corner that can help employees balancing their everyday life.

Client
Anticimex

Architect
pS Arkitektur

Responsible architect
Peter Sahlin

Projekt architect
Thérèse Svalling

Assisting architect
Oliver Söderlund, Julia Falås, Lina Mezquida Forsnacke

Lighting designer
Beata Denton

Photographer
Jason Strong

Category
Inredning, Interior Design